Tengeri vízkezelő
CARIB SEA AragaMIGHT 453gr.

Aragonit por. Tartalmaz: calciumot, carbonatot, strontiumot, magnesiumot, bariumot. Az aragonit nem kémiai vegyszer, hanem természetes ásvány. A ph szintet ez által nem lövi túl, ezért nem lehet túladagolni.
Adagolás: 3,5 L RO vízhez 1 teáskanál port keverjünk 10-20 percig. 0,45 kg 1000 literre elegendő. Akváriumba is adagolható, fél liter vízbe oldjunk fel egy teáskanál aragamight-t. Naponta adagolható.

CARIB SEA AragaMilk 700gr.

Aragonit oldat. Tartalmaz: calciumot, carbonatot, strontiumot, magnesiumot, bariumot. Az aragonit nem kémiai vegyszer, hanem természetes ásvány. A ph szintet ez által nem lövi túl, ezért nem lehet túladagolni.
Adagolás: Erősen felrázandó! Napi adagolása 10 csepp 70 literre. Adagolás után 1 órán keresztül opálosodást okozhat.

CARIB SEA Bio-Magnet Clarifier

Természetes víztisztító amely az algákat és a káros baktériumokat is eltávolítja.
Adagolás: Használat előtt az akváriumot, szűrőt, élőkövet tisztítsuk meg. Egy kupak 70 literhez elegendő. Az oldatot keverjük össze először akváriumvízzel. 24 órán belül egyszer, általánosan kéthetente használjuk.

CARIB SEA Phos-Buster Pro 237ml

Biztonságos foszfát eltávolító oldat. Havi adagolása 5 ml 70 literre. Mindig a szűrőházba adagoljuk. A víz opálosodását okozhatja. Magas foszfát szintnél adagoljunk 5 ml-t 35 liter vízhez 72 óra múlva mérjük meg ismét a foszfát szintet. 3600 literre elegendő. 0,1 mg/l foszfátnál ne adagoljuk, amennyiben 5 mg/l a foszfát szint kétszer adagoljuk 24 óra különbséggel. (2 x 2.5 ml 35 liter)

CARIB SEA Purple Up 700gr.

Vörös és bíbor kalcium algák növekedését elősegítő szer. Kalcium iont és 10 mikron méretű aragonitot tartalmaz.
Adagolás: 1 kupak (5 ml) 150 literre. Erősen felrázandó majd az áramláspumpák közelébe adagolandó. A víz adagolása után opálossá válik, egy óra után teszteljük a kalcium szintet, ami 380 és 420 mg/l szinten legyen. 14000 literre elegendő.

Home
Rólunk
Fotók
Termékek
Termék katalógusok
Árlisták
Kapcsolat
English