Növény kezelők
OCEAN NUTRITION Fertil+ 125ml

Alapvető makro-elemek vízi növények számára.
A termékben található főbb makroelemek nélkülözhetetlenek a növények megfelelő növekedéséhez. Ugyanakkor a készítmény növeli a víz puffer kapacitását is, megakadályozva ezzel a túlzott savasságát. A termék nem tartalmaz nitrátot vagy foszfátot.

OCEAN NUTRITION Giovanni´s starter 200 gr.

Táptalaj trágya új akváriumokhoz.
Az ültetést megelőzően a táptalaj előkészítésénél használható készítmény. A táptalaj elhelyezése előtt permetezze az akvárium aljára. Természetes alapanyagokat tartalmaz, nitrát- és foszfátmentes.

OCEAN NUTRITION Iron+ 125ml

Fe+ pótlás vízi növények számára.
A vízi növények klorofil termeléséhez elengedhetetlen a vas. A klorofil egy növényi pigment, aminek a növények zöld vagy vörös színüket köszönhetik, segítségével nyelik el a fotoszintézishez szükséges fényt. A termék előnyös az új akváriumok számára is, mivel elősegíti a hasznos baktériumok megtelepedését a szűrőben. A chelated iron (szerves kötésű vas) rendkívül könnyen oldódik a vízben.

OCEAN NUTRITION Trace 125ml

Alapvető nyomelemek vízi növények számára.
Habár a vízi növények csak minimális mértékben igényelnek nyomelemeket, mégis alapvető fontosságúak az egészséges növényzet fenntartása érdekében. A készítmény természetes környezetet biztosít a halak számára is.

Home
Rólunk
Fotók
Termékek
Termék katalógusok
Árlisták
Kapcsolat
English