Növény kezelők
RED SEA Flora Base 5,4 kg

Akvárium-táptalaj növényeknek
A természetben a vízinövények ott burjánzanak, ahol a tó vagy a folyó talaja biztosítani tudja a növények létfenntartásához szükséges rendszeres ásványi- és szervesanyag ellátást, és a talaj szerkezete lehetővé teszi az erős gyökérzet kialakulását.
A FloraBase egy szabadalmaztatott, tudományos eljárással kifejlesztett táptalaj, ami természetes vulkanikus hamut tartalmazó talajból és egyéb ásványi anyagokból tevődik össze, porózus, szemcsés struktúrát alkotva. A FloraBase tartalmazza a növények megfelelő fejlődéséhez szükséges tápanyagokat, ideális (természetes) feltételeket biztosítva ezzel a növények tartós növekedéséhez. Puha, porózus, szemcsés szerkezetén könnyen áthatolnak a növekvő gyökerek, amelyek tartós rögzítést biztosítanak a talajhoz, közvetlen hozzáférést biztosítva a tápanyagokhoz.
A porózus szerkezet lehetővé teszi a tápanyagok vízben való szétáramlását, így legalább hat hónapig nincs szükség további tápanyag-utánpótlásra.
A FloraBase talaj alatti szűrővel kombinálva kiváló szűrőközeg.
A granulátum egyedülálló szerkezete lehetővé teszi a vízben lebegő anyagok megkötését, megszüntetve ezzel a víz zavarosságát.
A FloraBase pH pufferként is működik, fenntartva ezzel a növények számára ideális 6.5 és 7.0 közötti pH szintet.
Egy 5,4 kg-os zsák FloraBase egy 40 literes akvárium táptalajának megfelelő mennyiséget biztosít.

RED SEA Flora Root 100 ml

deális ásványianyag forrás a növények gyökerei számára
A FloraRoot természetes lateritben gazdag szilárd granulátum, az akvárium talajával összekeverve biztosítja a természetes tápanyagokat a vízinövények számára. A természetben, a táptalajban élő baktériumok lebontják a "gyökérsavakat", lehetővé téve a gyökerek számára, hogy a tápanyagokat igényeiknek megfelelően vehessék fel. A FloraRoot ActiFlora-t (szubsztrát baktérium) is tartalmaz, amely a nedves táptalajjal való érintkezés után aktiválódik.
100 literhez elegendő mennyiség

RED SEA Flora24 10 ml

Esszenciális nyomelemek pótlása, napi használatra
A növények naponta számos létfontosságú nyomelemet bontanak le vagy abszorbeálnak, ezért a Flora24 napi használata elengedhetetlen a növények megfelelő növekedése érdekében.
10.000 liter vízhez

RED SEA FloraDose 12 Tabs

Ásványianyag pótlás növényi szubsztrátokhoz
Flora Dose tabletta használata javasolt azoknál a telepített akváriumoknál, ahol a FloraRoot nem használható utólagosan, illetve alkalmas a táptalaj ásványianyag tartalmának félévente szükséges pótlására.
12 tabletta 150 liter vízhez

RED SEA FloraGro 10 ml

Esszenciális ásványianyag keverék

RED SEA FloraGro+ 100 ml

Esszenciális ásványianyag keverék és víz-kondicionáló vízinövények számára
A termék a FloraGro tápanyagait víz-kondicionálóval kombinálva, a csapvizet használatra kész akváriumvízzé alakítja. A FloraGro+ eltávolítja a klórt, az egyéb halogéneket, valamint semlegesíti a nehézfémeket és a mérgező anyagokat, amelyek hátráltatják a növények növekedését.
A FloraGro+ kolloid tartalma a halak nyálkás bőrét ellenállóbbá teszi a fertőzésekkel szemben.
A FloraGro+ használata új akvárium telepítésekor és vízcsere esetén javasolt.
500 liter vízhez

RED SEA Plant Care Kit


Home
Rólunk
Fotók
Termékek
Termék katalógusok
Árlisták
Kapcsolat
English