Tengeri tesztek
RED SEA Ammonia Mini Lab

45 darab teszt
Az ammónia, amely a halak számára mérgező anyag, általában a halak ürülékével kerül az akváriumba. A funkcionális biológiai szűrés az ammóniát nitritté, majd nitráttá alakítja, ami már kevésbé káros a halak számára. Az ammónia rendszeres ellenőrzésével megbizonyosodhatunk arról, hogy a biológiai szűrő megfelelően funkcionál.

RED SEA Calcium Mini Lab

60 darab könnyen használható titráló teszt
Pontos mérés 50 ppm-ig. A korallok vázszerkezetének egyik fő összetevője a kalcium, ami ezáltal folyamatosan kiürül az akvárium vízéből. A készlet 25 ml Reef Success Calcium adalékanyagot tartalmaz.

RED SEA Carbonated Hardness (KH)

25 db teszt
Édesvízi és tengeri akváriumok karbonát-szintjének pontos méréséhez.
Alapvető fontosságú teszt a növények növekedésének érdekében.

RED SEA Magnesium Test Lab

30 darab teszt
A magnézium a sziklaszirtes akváriumok fontos eleme. Számos biológiai funkcióján kívül megakadályozza a kalcium túlzott kicsapódását és az ezt követő alkalitás csökkenést.
Könnyen használható titráló teszt. 20 ppm-ig pontos.

RED SEA Nitrate II Mini Lab

60 darab teszt
A nitrát a biológiai szűrés legkevésbé mérgező végterméke. Az alacsony nitrát szintre a gerinctelenek kimerültséggel reagálnak. A magas nitrát szint feszültté teszi a tengeri és az édesvízi halakat egyaránt, amitől fogékonyabbak lesznek a fertőzésekre.
A teszt nagyon alacsony nitrát (NO3-ion) szinttől mér, 2.5 és 100 ppm között.

RED SEA Nitrite Mini Lab

80 darab teszt
A nitrit a biológiai szűrés köztes terméke. A szűrő a mérgező ammóniát - ami a halak ürülékével kerül az akváriumba - a lényegesen kevésbé mérgező nitráttá alakítja. A nitrit szint rendszeres ellenőrzésével megbizonyosodhatunk arról, hogy a biológiai szűrő megfelelően funkcionál. A teszt 0.05 és 1 ppm közötti nitrit szintet (NO2-ion) mér.

RED SEA Oxygen Mini Lab

60 darab teszt
A vízi élőlények a vízből jutnak hozzá a számukra szükséges oxigénhez, ezért fontos hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a természetes oxigén szint biztosítva van az akvárium vizében. Az oxigén szint rendszeres ellenőrzése segítséget nyújt az egészséges akváriumi környezet fenntartásához.

RED SEA Ozon Mini Lab Jod

100 darab teszt
Az ózon gyakran használt eleme a tengeri szűrő rendszereknek. A túlzott ózonizálás viszont a káros melléktermékek képződésével megváltoztathatja a tengervíz összetételét.
A melléktermékek jelenlétének rendszeres tesztelése segíti az ózon biztonságos használatát.

RED SEA pH / Alkalinity Mini Lab

A stabil pH érték alapvető fontosságú az akvárium lakói számára. Könnyen használható teszt a 7.4-8.6 közötti pH értékek méréséhez. Az Alkalinity a tengervíz azon kapacitását méri, amely megmutatja milyen mértékben képes semlegesíteni a halak által termelt savas ürüléket anélkül, hogy megváltozna a víz pH értéke. Az alkalitás szintje puffer oldatok használatával állítható helyre, mint pl. a Marine Success Buff, amelyből a készlet egy 25 ml-es termék mintát tartalmaz.

RED SEA Phosphate Mini Lab

60 darab teszt
A foszfát halürülékkel és a haleledelek lebomlása során kerül rendszeresen az akvárium vízébe. Ugyan a halak számára nem mérgező, a magas foszfát tartalom elősegíti a nemkívánatos algák növekedését, ami az érzékenyebb tengeri élőlényekkel veszi fel a versenyt, és kedvezőtlenül hat az akvárium látványára is.
A teszt 0,1 és 3 ppm közötti foszfátszint kimutatására alkalmas.

RED SEA Pro-lab-Marine labor


RED SEA Reef Lab (NO3, PO4, Ca, success Ca, Sr,Mo)

Professzionális teszt-készlet korallszirtes akváriumokhoz. A Reef Lab készletben található tesztek használatával hozzájárulhat a tökéletes korallszirtes akváriumi környezet létrehozásában és fenntartásában. A következő teszteket tartalmazza: foszfát, nitrát, kalcium, és 6 darab 25 ml-es termékminta a következő adalékanyagokkal: kalcium, stroncium, molibdén, jód, Trace & Green.

RED SEA Silica Mini Lab

50 darab teszt
A kovasav megtalálható a csapvízben és számos akváriumi adalékanyagban. Megemelkedett mennyiségben fokozza a nemkívánatos kovamoszatok (mikroszkopikus barna moszat) növekedését.

Home
Rólunk
Fotók
Termékek
Termék katalógusok
Árlisták
Kapcsolat
English