Tesztek (édesvizi)
RED SEA Ammonia (NH3/NH4)

45 db teszt
Az ammónia (NH3 & NH4 + ion) pontos méréséhez. Alapvető fontosságú az új és a működő akváriumok esetében egyaránt.
A halak számára mérgező ammónia a halak ürülékével kerül a vízbe. A működő biológiai szűrő az ammóniát kevésbé káros nitritté, majd nitráttá képes alakítani. Az ammónia rendszeres tesztelésével megbizonyosodhatunk a biológiai szűrő helyes működéséről.

RED SEA Carbon Dioxide (CO2)

45 db teszt
A szén-dioxid szint pontos méréséhez. Alapvető fontosságú teszt a növények növekedésének érdekében.
A szén-dioxidot (CO2) az akváriumi növények folyamatosan felhasználják. A túl sok vízinövény kimerítheti a szén-dioxid készletet, ami kedvezőtlenül befolyásolja a növekedésüket. Ez az egyszerű titrálós teszt pontosan megméri az oldott CO2 koncentrációját.

RED SEA Chlore (Cl)

60 db teszt
A klór (Cl2) pontos méréséhez.
A klórt rendszeresen használják arra, hogy a csapvíz emberi fogyasztásra alkalmas legyen, habár ez káros a halak, a vízinövények és a nitrifikáló baktériumok számára.
A Chlorine készlet segítségével meggyőződhet arról, hogy klórmentes víz kerül-e az akváriumba. A teszt már 0,05 ppm klór szintet is kimutat.

RED SEA Fresh Lab (pH, NH3/NH4, NO2)

A Fresh Lab tartalmazza az összes alapvető fontosságú tesztet, ami az édesvízi akvárium létrehozásához és megfigyeléséhez szükséges. Kezdő és haladó akvaristák számára egyaránt ajánlott.
Tartalma: pH High és pH Low (6,2-8,6) - 100 db,
Ammonia - 60 db,
Nitrite - 60 darab.

RED SEA Fresh Lab Deluxe (pH, NH3/NH4, NO2, GH, K)

Az akvárium víz megfelelő összetétele alapvető fontosságú a halak és a növények egészséges fejlődéséhez. A Fresh Lab Deluxe-ban található tesztek használata lehetővé teszi a megfelelő akváriumi feltételek kialakítását és fenntartását. All inclusive tesztkészlet a professzionális akvaristák számára.

A készlet az alábbi teszteket tartalmazza:
pH High - 100 db, pH Low - 100 db,
Ammonia - 60 db, Nitrite - 80 darab,
GH - 25 darab, KH - 25 darab,
Chlorine - 60 darab, Iron - 60 darab,
CO2 - 35 darab

RED SEA General Hardness (GH)

45 db teszt
Az édesvíz általános keménységét meghatározó teszt
Az általános keménység pontos mérésére. Nélkülözhetetlen teszt a növények növekedésének érdekében.

RED SEA Iron (Fe)

45 teszt
A vas (Fe) pontos méréséhez. Alapvető fontosságú teszt a növények növekedésének érdekében.
A vas esszenciális összetevője az akvárium víznek, amit a növények rendszeresen felhasználnak. A vas megfelelő utánpótlásához fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük a víz vastartalmát. A teljes vastartalom (Fe2+, Fe3+, szerves vas) pontos méréséhez. A teszt heti használata javasolt.

RED SEA Nitrite (NO2)

30 db teszt
Édesvízi és tengeri akváriumok nitrit (NO2 - ion) szintjének pontos méréséhez. Alapvető fontosságú az új és a működő akváriumok esetében egyaránt.
A nitrit a biológiai szűrés köztes terméke. A halak ürülékével vízbe kerülő mérgező ammóniát a nitrifikáló baktériumok élő kolóniái kevésbé mérgező nitráttá alakítják.
A nitrit rendszeres tesztelésével megbizonyosodhatunk a biológiai szűrő helyes működéséről.

RED SEA pH High (7.4-8.6)

100 db teszt
Édesvízi és tengeri akváriumok magasabb tartományú pH értékének pontos méréséhez. Alapvető fontosságú az új és a működő akváriumok esetében egyaránt.
A pH érték természetes szinten tartása létfontosságú az akvárium különböző élőlényei számára, ezért fontos a rendszeres ellenőrzése.
Magasabb tartományú (7,4 - 8,6) pH érték pontos mérését biztosító teszt, könnyen leolvasható színskálával.

RED SEA pH low (6.2-7.4)

100 db teszt
Édesvízi és tengeri akváriumok alacsonyabb tartományú pH értékének pontos méréséhez. Alapvető fontosságú az új és a működő akváriumok esetében egyaránt.
A pH érték természetes szinten tartása létfontosságú az akvárium különböző élőlényei számára, ezért fontos a rendszeres ellenőrzése.
Alacsonyabb tartományú (6,2 - 7,4) pH érték pontos mérését biztosító teszt, könnyen leolvasható színskálával.

RED SEA Plant Lab (CO2, Fe)

Nélkülözhetetlen a vízinövény kedvelők számára. A növények egészségének megőrzése szempontjából a két legfontosabb - vas és szén-dioxid - tesztet tartalmazza.

Home
Rólunk
Fotók
Termékek
Termék katalógusok
Árlisták
Kapcsolat
English